Услуги

Достъпни сме за всякакви проекти – от малки домашни настилки до големи търговски площи. Всеки проект е за нас възможност да покажем професионализма и отдадеността си към клиентите ни.

Защо да изберете нас

Денис
Паркет - Циклене на паркет София

Изключителни услуги с гарантиран резултат

Конкурентни цени

Предлагаме разумни и прозрачни цени за нашите услуги.

Професионализъм

Вашите проекти ще бъдат изпълнени качествено и в срок.

Денис Паркет

Услуги

Циклене на паркет/дюшеме

Лакиране на паркет/дюшеме

Редене на паркет/ламинат

Фугиране на паркет/дюшеме

Циклене на паркет София

ДЕНИС ПАРКЕТ

Ние ще Ви дадем съвети и ще ви помогнем да намерите най-правилното решение за вашата подова настилка и това, което отговаря най-точно на Вашите нужди.

  • Циклене на паркет

    Отстранете драскотините, замърсяванията, неравностите и следите от употреба на вашият паркет. С техниките, които ние използваме, вашият паркет/дюшеме ще бъде изгладен и подготвен за нанасянето на лак, като придобие своята натурална красота и сияйност.

  • Лакиране на паркет

    Предлагаме широка гама от уретанови лакове на водна основа, от които да избирате. Ще ви помогнем да изберете най-подходящата опция за вашия паркет/дюшеме, като вземем предвид вашия стил, предпочитания и бюджет.

  • Ремонт на паркет

    Възстановете блясъка на вашия стар паркет/дюшеме. Ние ще преобразим износените и надраскани паркетни подове в изумително красиви повърхности, които ще внесат шик и елегантност във вашия дом или офис.

Денис Паркет – Циклене на паркет София. Избирайки нас, вие получавате не само качествени услуги за циклене и лакиране на паркет, но и партньорство на, което може да се доверявате.

Copyright © 2024 Денис Паркет | Powered by Net Smartt

Бързи връзки

Галерия

Контакти

Меню

За нас

Услуги

Свържи се с нас

Изпратено Грешка